Mijn buurmeisje heet Kaelie [keli]. Ik bedacht me dat er weinig namen zijn met zoveel verschillende spellingsvarianten als deze naam. Ik denk dat Kayleigh het meest voorkomt in Nederland, maar hier zijn nog 78 andere manieren – en het kan nog op meer manieren.

Kayleigh, Kaylee, Kailey, Kaylie, Cayley, Kaleigh, Kailee, Kaley, Kayley, Caleigh, Keily, Cayleigh, Kayli, Cailey, Kaily, Kayle, Kaileigh, Kaili, Kaylei, Keylee, Kalie, Kaylea, Keyli, Calie, Cailee, Kalee, Caylie, Caileigh, Kaeli, Kalei, Kailea, Kaeleigh, Caylie, Kaelee, Caley, Kailie , Kaeley, Kailei, Keiley, Keilly, Kaely, Keyleigh, Keilee, Keili, Calee, K’lee , Kaelie, Cayley, Kayly, Keileigh, Keylie, Keyly, Kayelee, Kaile, Caeli, Kayliegh, Caeley, Kaliegh, Caylei, K’lea , Khaylee, K’leigh, Caeleigh, Kayliee, Khailee, Khailey, Cayli, Cailie, Keyle, Keylli, Kayeleigh, Kaelly, Caelie, Caliegh, Caelee, Keylly, Caily, Kailly & Keighley.

Please follow and like us: