Muziek en Nederlands - www.MuzNed.nl

Welkom op de website van Stefan Terpstra, docent Muziek en Nederlands op SG De Dijk in Medemblik.

Nederlands, Spelling

79 manieren om de naam Kaelie te schrijven

Mijn buurmeisje heet Kaelie [keli]. Ik bedacht me dat er weinig namen zijn met zoveel verschillende spellingsvarianten als deze naam. Ik denk dat Kayleigh het meest voorkomt in Nederland, maar hier zijn nog 78 andere manieren – en het kan nog op meer manieren.

Kayleigh, Kaylee, Kailey, Kaylie, Cayley, Kaleigh, Kailee, Kaley, Kayley, Caleigh, Keily, Cayleigh, Kayli, Cailey, Kaily, Kayle, Kaileigh, Kaili, Kaylei, Keylee, Kalie, Kaylea, Keyli, Calie, Cailee, Kalee, Caylie, Caileigh, Kaeli, Kalei, Kailea, Kaeleigh, Caylie, Kaelee, Caley, Kailie , Kaeley, Kailei, Keiley, Keilly, Kaely, Keyleigh, Keilee, Keili, Calee, K’lee , Kaelie, Cayley, Kayly, Keileigh, Keylie, Keyly, Kayelee, Kaile, Caeli, Kayliegh, Caeley, Kaliegh, Caylei, K’lea , Khaylee, K’leigh, Caeleigh, Kayliee, Khailee, Khailey, Cayli, Cailie, Keyle, Keylli, Kayeleigh, Kaelly, Caelie, Caliegh, Caelee, Keylly, Caily, Kailly & Keighley.

Please follow and like us:

Reageren is niet mogelijk

Thema door Anders Norén